Lagning av stenskott

Se bra ut. Stenskott ska inte misstas för ett övervägande estetiskt problem. För som allt annat småtrassel växer sig även små stenskott sakta större om de inte reds ut. Fixar du problemen medan de är små, slipper du större utgifter och oro längre fram.

Lagning av stenskott i 4 enkla steg

1

Anmälan till försäkringen

Även om du har stenskottsskydd i din försäkring är det viktigt att du så snabbt som möjligt anmäler skadan till ditt försäkringsbolag. Så snart 47 har ett godkännande från ditt försäkringsbolag börjar vi arbetet med din bil.

2

47 tittar på din skada

Våra kunniga mekaniker gör snabbt en bedömning av din skada och ger dig en uppskattning av kostnaderna för att göra vid skadan. Kalkylen skickar vi till försäkringsbolaget som godkänner innan arbetet fortsätter.

3

47 reparerar

När kalkylen har blivit godkänd är det dags att gå igång med arbetet. Du får en tid hos 47 när du skall lämna in din bil til reperation. Under tiden kan du antingen hyra en bil på plats, låna en av våra lånecyklar eller så hämtar vi din bil på avtalat plats. Enklare kan det inte bli.

4

Betalning & hämtning

Nu är din bil klar och antingen betalar du inget om arbetet täcks av din försäkring eller så betalar du en självrisk.


Fri lånecykel vid stenskottsreperationer

När du lämnar in din bil på 47 kan du välja att fritt låna en av våra el-cyklar fram till din bil är klar. Ett miljövänligt och roligt alternativ - endast hos 47.

Skadeanmälan (.pdf)

Ladda ner skadeanmälan i pdf format här. Skickas till ditt försäkringsbolag innan lagning av stenskottskador. Skadeanmälan är utgiven av Trafikförsäkringsföreningen och gäller för alla försäkringsbolag.

Ladda ner skadeanmälan