Däck/fälgar

Säkert grepp med säker stil. Med ett brett utbud och djupa kunskaper guidar vi dig genom djungeln av utrustning oavsett årstid och fordon. Med rätt däck och fälg för din bil och dina syften maximerar du både säkerhet, komfort och stilsäkert utseende.

Förvara inte däcken hur som helst

Rätt förvaring av däck har större betydelse än man skulle tro. Däck med fälg får inte stå upprest - då förstörs dom, medan däck utan fälg inte får ligga. Vi på 47 vet hur däcken förvaras på rätt sätt något som säkrar lång livstid och optimal prestanda under hela livslängden.

Däckpaket

Alla har inte likedana behov - det vet vi. Därför har vi tre olika "paket" du kan välja mellan. Gemensamt för alla paketen är att dina däck är försäkrade mot stöld och brand medan de ligger på vårt däckhotell. Vill du enbart ha bytat dina däck kostar det 475:-/säsong eller förvarar däcken för 320:-/säsong.

BRONS
795:-

Förvaring
Skiftning
Pumpning
Handtvätt
Försäkring
Däcktryckssensor (TPMS) kalibreringSILVER
995:-

Förvaring
Skiftning
Pumpning
Handtvätt
Balansering *
Försäkring
Däcktryckssensor (TPMS) kalibrering


GULD
1595:-

Förvaring
Skiftning
Pumpning
Handtvätt
Fälgbehandling **
Balansering *
Försäkring
Däcktryckssensor (TPMS) kalibrering

* Vi kontrollerar dina däck i vår balanseringsmaskin. Med däcken i balans undviker du onormalt slitage, vibrationer och obekväm körning.

** Vi behandlar dina fälgar med Silver Seal för extra bra resultat. Du får ett extra lager skydd som håller smuts och fukt borta.