Reservdelar

En skruv lös? Om du vill meka och fixa din bil på egen hand, har vi reservdelarna du behöver. Vårt reservdelslager är alltid fullt av skatter och vi hjälper dig gärna att hitta rätt del som gör just din bil hel. Självklart håller alla reservdelar högsta MECA-kvalitet.

Gör jobbet själv - vi har reservdelarna!

På 47 servar vi alla bilar. Från alla tillverkare, av alla modeller och i alla åldrar. Som kvalificerad MECA-verkstad kan vi göra arbetet åt dig. Eller så kan vi hjälpa dig att hitta reservdelar av toppkvalitet för att du ska kunna göra jobbet själv.

När du kommer till oss som MECA-verkstad har du tillgång till samma reservdelar som vi använder när vi utför arbeten i vår verkstad. Vi tycker att du som gillar att själv fixa din bil alltid ska veta att du har de bästa delarna och verktygen att arbeta med. Hos oss får du tillgång till bredden i vårt reservdelslager och skulle just din del ändå inte finnas inne precis nu, beställer vi den åt dig.

Ingen ska någonsin behöva tumma på säkerheten. Därför har vi särskilt sett till att hålla vårt lager uppdaterat med fräscha bromsklossar och bromsskivor. Delar som du behöver byta ofta har vi självklart alltid när till hands, torkarblad med tillhörande spolarvätska är lika viktigt att hålla helt och påfyllt alla dagar på året.

Oavsett vilka reservdelar du behöver, hjälper vi dig att hitta rätt. Och du är alltid garanterad samma höga MECA-kvalitet på alla reservdelar som du köper med dig hem.