Smörjmedel

Om dina motorer och maskiner ska arbeta ansvarsfullt och leva länge behöver du rätt smörjmedel. Vi på 47 vet vilka oljor som går bäst med dina fordon och vi hjälper dig gärna att hitta rätt bland diesel, eldningsoljor och olika smörjmedel. Och när du hittat rätt smörjmedel levererar vi det dessutom dit du behöver det.

Smörjmedel i världsklass

Bara det bästa är bra nog. På 47 samarbetar vi med Q8 Oils och Preem (Texaco) för att kunna erbjuda dig marknadens bästa smörjmedel. Vi har valt de bästa smörjmedlen över alla användningsområden och kan hjälpa dig att hitta rätt oavsett vad du är ute efter.

  • Diesel
  • Eldningsolja
  • Smörjmedel för lantbruk, industri och privat användning

Hitta rätt smörjmedel

Att hitta rätt bland alla smörjmedel kan vara en riktig soppa. Därför har vår samarbetspartner Q8 Oils har tagit fram en slags översättare för att du ska få bättre koll på dina alternativ. Där väljer du det smörjmedel du använder idag och får direkt fram alternativ till smörjmedel som har likvärdiga eller tillochmed bättre egenskaper för ditt syfte. Är du osäker på vilken olja som är rätt för ditt fordon kan du alltid använda Preems oljeguide.

Alkylatbensin

Vi på 47 är stolta över att kunna erbjuda dig alkylatbensin; ett drivmedel som är snällare både mot människan, miljön och din maskin. Alkylatbensin går bra att använda till motorcyklar, mopeder, båtmotorer, gokarts, gräsklippare, trimmers, motorsågar och snöskotrar. Genom att använda den här typen av miljöbensin slipper du skadliga ämnen som bensen och aromater.