Lagning av stenskott

Se bra ut. Stenskott eller en lätt skadad ruta bör inte förväxlas med ett obetydligt eller enbart estetiskt problem. Som med så mycket annat finns det alltid en risk att små skador växer till större problem, om de inte får rätt behandling. Ju tidigare du hittar en skada på din ruta och får hjälp att laga den, desto mindre blir både din oro och kostnaden för att laga stenskottet. Hos 47 hjälper vi dig längs vägen så att din ruta återställs så snabbt och kostnadseffektivt som möjligt.

Lagning av stenskott i 4 enkla steg

1

Laga ett stenskott

Välj en tid som passar dig när du bokar din lagning hos oss. På vardagar öppnar vi redan 5.45. Att reparera ditt stenskott tar knappt 40 minuter och medan du väntar förser vi dig gärna med kaffe eller te.

2

47 reparerar

Om din skada är större, eller sitter sämre till, kan det bästa vara att byta hela rutan. Under tiden vi reparerar din bil kan du antingen hyra en bil, låna en av våra cyklar.

Boka tid för lagning på telefon 0411-427 47.

3

Betalning & hämtning

Så fort din bil är färdig ringer vi dig och berättar att det är dags att hämta. Om du hellre vill ha ett sms skickar vi det istället. Du betalar när du hämtar - och beroende på vad din försäkring täcker betalar du endast självrisken.


Få ditt stenskott lagat när det passar dig. Generösa öppettider gör reparationen av din ruta smidig.

Låna en cykel medan vi lagar din ruta

Vill du hinna uträtta ett ärende medan du väntar på att ditt stenskott lagas? I så fall får du gärna låna en av våra cyklar helt kostnadsfritt. Passa på att testköra ett både roligt och miljövänligt fortskaffningsmedel när du har chansen.

Skadeanmälan (.pdf)

Ladda ner skadeanmälan i pdf-format här. Skicka anmälan till ditt försäkringsbolag innan du bokar din reparation. Skadeanmälan är utgiven av Trafikförsäkringsföreningen och gäller för alla försäkringsbolag.

Ladda ner skadeanmälan